Thursday, September 21, 2006

Autovaba päeva raames saab Tartu kesklinnas sooritada jalgratta juhiloa eksamit

Reedel, 22. septembril kell 14.00 – 17.00, on noortel vanuses 10 – 15 a autovaba päeva raames võimalik sooritada jalgratta juhiloa eksamit ning laenutada alternatiivseks liikumiseks mõeldud vahendeid. Üritus toimub uue Kaubamaja parklas.

Jalgratta juhilubasid väljastab Lõuna Politseiprefektuur. Lubade saamiseks on vaja sooritada liiklustest, millele järgneb jalgrattasõit vigurrajal ja tänavasõit. Vajalikest dokumentidest tuleb kaasa võtta õpilaspilet ja pass või ID – kaart. Samuti on vaja kahte värvifotot suuruses 35 x 45 mm ja lapsevanema allkirjaga taotlust. Taotluses saab allkirjastada kohapeal. Taotlust on võimalik allkirjastada ka kodus, kuid sel juhul tuleb jalgratta juhilubadele järgi minna Lõuna Politseiprefektuuri peamajja Tartus, Riia 132.

Samal ajal tutvustab ja laenutab Anne Noortekeskus varustust, mis on saadud projektikonkurssi ANK Varaait raames. Varustuse hulka kuuluvad rulluisud, sealhulgas ka trikiusud ja rula ning kaitsevarustus. Varustuse laenutus on tasuta ja toimub isikut tõendava dokumendi alusel.

Lisainfo:
Ly Brikkel, Lõuna Politseiprefektuuri preventsioonitalituse spetsialist, tel: 730 8765
Piret Eit, Anne Noortekeskuse noorsootöö spetsialist, tel: 502 4994

www.tartu.ee

No comments: